Ugrás a tartalomhoz
már. 31. 2009
Címkék: feltöltés

Változások!

Nah teljesen megváltozott a letöltési oldal, minden részhez van egy rövidebb tartalom összefoglalás (hála a wikipédiának). Emellett mostantól kinnt lesz minden epizódhoz a megaupload-os és a rapidshare-es linkje is, mivel volt aki jelezte, hogy neki rapidshare-ről jobban jön. Emellett fontosabb újítás, hogy mostantól megnézheted a részeket itt fent az oldalon, anélkül hogy letöltenéd. Ezt úgy teheted meg, hogy a letöltés oldalon az adott részhez tartozó 'nézd meg online' linkre kattintasz.

Felkerült még az oldalra a 3. évad 22. része angolul magyar felirattal, amihez állítólag nem készült szinkron vagy csak nem adták le a tv-ben. Ennek oka lehet az, hogy Peter elég sokat oltja benne a zsidókat.

Az eddigi részek ugyanúgy elérhetők valamilyen formában, csak vannak olyanok, ahol nem mind a három opció aktív. Még! De rajta vagyok a kiegészítgetésen.

Emellett megeshet, hogy egy-két link téves, mert a végére mire másolgattam a linkeket eléggé bereccsentem, úgyhogy ha ilyet tapasztaltok, írjátok meg alá kommentbe. Köszi! Puszi!

süti beállítások módosítása