Ugrás a tartalomhoz
dec. 24. 2010
Címkék: info

Kellemes ünnepeket!

A Family Guy Blog kellemes karácsonyi ünnepeket, zabálásban, szeretetben és ajándékokban gazdag Szentestét kíván minden kedves látogatónak. Na meg ugyanezt persze a következő napokra!

Family Guy-t szigorúan csak családdal szabad nézni az ünnepnapokon, ha már kiégtetek a bejgliből és a nosztalgikus történetekből!

 

A blog második szülinapjára (január 14.) új dizájnnal készülök, engedve az Internet Explorer folytogató szorításának.

Naprakészséget továbbra sem ígérek, de megteszek minden tőlem telhetőt eme rohanó világunkban :-)

 

ui.: Meg persze BUÉK!

Változások, pozitív irányba

Nos, mint látjátok az oldal dizájnja megváltozott (ha nem látod akkor nyomkodjad a frissítés gombot). Ez mind azért van, hogy a blog használata egyszerűbb és kényelmesebb legyen ebben a talán letisztultabb környezetben. (Opera böngésző használata esetén vannak még bugok... remélem mással már nincs.)

 

Látszólag az oldal elhanyagolódott az utóbbi időkben. De ez nem így van, a háttérben most is folytak a munkálatok.

 

Ami nagyobb újdonság, sokak örömére, bánatára, mostantól elérhetőek lesznek az Amerikai Fater és a Cleveland Show epizódjai is (csak a szinkronos részek). Jelen pillanatban még csak az első évad érhető el mind két sorozatból. Hamarosan mind felkerül és online is nézhetőek lesznek letöltés nélkül.

 

A Fórum megszűnik. Megszűnt. Ennek oka az, hogy nem azt a célt szolgálta, amire létre lett hozva. Emellett létesült egy hibabejelentő oldal (a menüben találod az info fül alatt), ahol figyelmeztethettek, ha valamelyik résznek nem működik a letöltési linkje, vagy akármi probléma van az oldal elérhetőségével kapcsolatban.

 

További jó szórakozást!

davidkolbi

 

update: Internet Explorer-rel nem fog működni az oldal. Sajnos úgy néz ki, hogy sokan közűletek azt használtok. Ne tegyétek!

Family Guy Póló

Itt egy kérdés. Ha innen az oldalról lehetne rendelni jó minőségű, fehér színű szitanyomott Family Guy-os pólót, volna-e rá igény. Az ár úgy körülbelül 2500-3000 Ft volna plusz postaköltség.

 

Beszélgetés a szinkronrendezővel

Leiter Jakab a Family Guy szinkronrendezőjével foglalt össze egy beszélgetést (amúgy ezt a képet is onnan loptam le most hirtelen), amiből sok érdekességet megtudhattok.

 

"...épp a múlt heti egyik epizódba csempésztem bele a Tankcsapdás Lukács László nevét, megemlítettük egy Flinstonos jelenetben Romhányi Józsefet, két erőművészt, akik mindig párban járnak Viktornak és Ferencnek neveztünk el, Stewie egyszer egy Quimby sort énekelt, egyszer meg egy Bikinit..."

 

http://leiterjakab.blog.hu/2010/04/28/szinkron_szerda_family_guy

 

Family Guy tutorialok

Az familyguy.blog.hu egyik rajongójának, Csabának a weboldalát szeretném bemutatni.

Egy hasznos oldal azoknak akiket érdekel a dizájn, szeretnek Photoshop-polgatni, még ha nem is pro szinten, de legalább hobbiból. A folyamatosan bővülő adatbázis tartalmazni fog minél több Family Guy-jal kapcsolatos Photoshop tutorial.

Link: http://www.tutorialok.net/kategori%C3%A1k/design/karakter/familyguy

Frissülés

A hetedik évad első négy része letölthető szinkronosan. Hamarosan online is nézhető.

 

update: Na, elnézést kérek. Picit elnéztem és a hetedik évad első négy része szinkronosan tvrip-ben lett fel téve. A problémát orvosoltam és ki lettek cserélve az Andruu által készített DVDrip verzióra. Plusz felkerült az ötödik rész is.

Két pasi meg egy kicsi

Sokan kérnek meg mindig, hogy segítsek oldaluk beindításában azzal, hogy kiteszem a linkjüket. Most is így teszek.

http://www.twoandahalfmen.atw.hu/

A Két pasi meg egy kicsi egy rendkívül jó kis sorozat a véleményem szerint. Ha jól tudom most éppen forgatási szünet van, mert Charlie Sheen elvonóra kényszerült...

Úgyhogy a fenti oldalról lehet csapatni!

 

Nah most akkor mi van!?

Kedves rajongók!

 

Nem tudom mi van! Az egyik oldal azt írja, hogy június 1-től lesz látható a hetedik évad szinkronosan a Comedyn. A másik meg azt mondja, hogy április 1-től a nyolcadik.

 

Az tuti, hogy valamikor lesz valami, mert kaptam belsős infókat egy pár hete, hogy a szinkronhangokkal a szerződés alá lett írva a további munkára és nemsoká hozzá is fognak.

 

Szóval szerintem az lesz, hogy április 1-től menni fog a hetedik évad, csak véletlen elgépelték a Comedy Central weboldalán.

 

De majd kiderül április elsején!

Hotfile premium account nyertes!

Dobpergés. Dobpergés. Dobpergés.

 

És a nyertes: Omár nevű felhasználó!

 

Mindenkinek köszönöm a dícsérő kommenteket, öröm volt olvasgatni.

Omárral pedig hamarosan felveszem email-en keresztül a kapcsolatot, hogy lebonyolíthassuk a nyeremény átadását.

Minden jót!

 

 

1 évesek lettünk! + nyereményjáték

1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.

 

 

Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy Centrál ismertette és szerettette meg.

 

Azért indítottam a blogot, hogy megoszthassam ezt a sorozatot sok olyan emberrel, aki például nem tud torrenttel letölteni. Ezek után persze kialakult, hogy ha már le lehet tölteni a részeket és sokan is teszik azt, miért ne legyen ez egy összefogó oldal hírekkel satöbbi.

 

Egy éven keresztül, a látogatók száma folyamatosan nőtt. Az elmúlt egy hónapban standál. Mára érkeztünk el ahhoz, hogy kialakuljon egy állandó csoport aki látogatja az oldalt. Ez mostanában napi 4,200-4,500 egyéni látogató körül mozog. Ez a tömeg napi több mint 7,000 látogatást és 35,000 oldalletöltést eredményez. Szóval megérte.

 

Az oldal történelmében történt sok minden. Voltak például dizájnváltások:

 

1. dizájn:

 

 

 2. dizájn:

 

 

3. dizájn:

 

 

4. dizájn:

 

 

És így érkeztünk el az aktuálishoz. Aztán majd lehet vitatkozni, hogy melyik volt a legjobb.

 

Voltak időszakok, mint amilyenben most is vagyunk, hogy nem vagyok teljesen naprakész. Meg kell hogy értsétek ha nincs rá időm. És ez a meglepő, hogy ebből a több ezer emberből maximum csak 10 szólt be emiatt az 1 év alatt. Sajnos a dolgoknak prioritása van, ezért néha az oldal frissítése hátrébb kerül, mint azok a dolgok amikkel építem az életem vagy pénzt keresek (tanulás és munka - jelenleg egyszerre művelem a kettőt).

 

Ez az egy év alatt 6,500,000 oldalletöltés ment végbe. El kell mondjam, ez nem kevés. Körülbelül 170,000 epizódletöltés történt, annak ellenére, hogy sokótok letöltés nélkül online nézi a részeket (amelyiket lehet, ez a részek kb 70%-a).

 

Úgyhogy ezért szeretnélek megajándékozni titeket. Pontosabban egy valakit. Csupán annyi a dolgotok, hogy diskuráljatok a témával kapcsolatban, itt a bejegyzés alatt komment formájában. Akármit lehet írni, csak menjen a kommentezés. Nem fog számítani, hogy mit írsz, szépet vagy csúnyát. Az sem lényeges, hogy hányszor írsz. Ha egy kommentet írsz ugyanannyi lehetőséged van nyerni, mint ha százat.

Szóval a lényeg az, hogy ehhez a bejegyzéshez hozzászólók közül kiválasztok egy embert rajtaütés szerűen, aki nyer.

Hogy mit?

1 darab 1 hónapos HotFile Premium account-ot. Aztán majd elmeséli, hogy úgy is szar-e a HotFile vagy nem, mer én magamnak sose költenék ilyenre.

Úgyhogy lehet kezdeni a kommentezést, mindenki játszik aki ír egy hozzászólást vasárnap (17-e) délig. Akkor a kommentezés lezárul ehhez a bejegyzéshez és kihirdetem a nyertest.

Boldog Születésnapot!

süti beállítások módosítása