Ugrás a tartalomhoz
aug. 16. 2010
Címkék: info feltöltés

Változások, pozitív irányba

Nos, mint látjátok az oldal dizájnja megváltozott (ha nem látod akkor nyomkodjad a frissítés gombot). Ez mind azért van, hogy a blog használata egyszerűbb és kényelmesebb legyen ebben a talán letisztultabb környezetben. (Opera böngésző használata esetén vannak még bugok... remélem mással már nincs.)

 

Látszólag az oldal elhanyagolódott az utóbbi időkben. De ez nem így van, a háttérben most is folytak a munkálatok.

 

Ami nagyobb újdonság, sokak örömére, bánatára, mostantól elérhetőek lesznek az Amerikai Fater és a Cleveland Show epizódjai is (csak a szinkronos részek). Jelen pillanatban még csak az első évad érhető el mind két sorozatból. Hamarosan mind felkerül és online is nézhetőek lesznek letöltés nélkül.

 

A Fórum megszűnik. Megszűnt. Ennek oka az, hogy nem azt a célt szolgálta, amire létre lett hozva. Emellett létesült egy hibabejelentő oldal (a menüben találod az info fül alatt), ahol figyelmeztethettek, ha valamelyik résznek nem működik a letöltési linkje, vagy akármi probléma van az oldal elérhetőségével kapcsolatban.

 

További jó szórakozást!

davidkolbi

 

update: Internet Explorer-rel nem fog működni az oldal. Sajnos úgy néz ki, hogy sokan közűletek azt használtok. Ne tegyétek!

süti beállítások módosítása