Ugrás a tartalomhoz
aug. 12. 2010

A Cleveland Show története

A The Cleveland Show egy amerikai rajzfilmsorozat, ami az amerikai Virginia államban a kitalált Stoolbend városában játszódik. A FOX televíziócsatorna kezdte sugározni 2009. szeptember 27-én. Magyarországon 2010. július 6. óta vetíti a magyar Comedy Central. A The Cleveland Show a korábban a Family Guy-ból megismert Cleveland Brown kiemelésével készített spin-off.

 

Cleveland Brown, miután bíróság kimondta elválását Lorettától, Cleveland Jr. társaságában elköltöznek Quahog-ból. Stoolbend középiskolájában Cleveland találkozik volt szerelmével Donnával, akit feleségül vesz és közösen folytatják az életüket.

 

A család:

 

Cleveland Brown (Kapácsy Miklós) – Korábban Peter Griffin egyik legjobb barátja volt a Family Guy-ban. Visszaköltözött szülővárosába, ahol elvette régi szerelmét, Donna Tubbs-t és együtt nevelik saját és Donna két gyerekét. Cleveland nyugodt természet, nehéz kihozni a sodrából. Beszéde rendszerint lassú, kimért. Az új környezetében Cleveland sokkal élénkebb és szexuális érdeklődése is erősödött.

Donna Tubbs - Brown (Agócs Judit) – Cleveland középiskolai szerelme. Két gyermeke van egy korábbi barátjától: Roberta és Rallo. Jelenleg a Stoolbend középiskolában dolgozik iskolatitkárként.

Cleveland Brown, Jr. (Varga Gábor) – Cleveland 14 éves elhízott fia, aki apjával együtt költözik Virginiába. A Family Guy 2. évadában debütált, bár akkor még vékony, atletikus srác volt.

Roberta Tubbs (Závodszky Noémi) – Donna Tubbs lánya. Tipikus tizenéves lány, Beszédes és agresszív. Általában rövid zöld felsőt, nyakláncot, felhajtott farmert, és fehér tornacipőt visel.

Rallo Tubbs (Scherer Péter) – Donna Tubbs 5 éves fia. Szereti a baseballt a sült krumplit és a szuper cukrot. Általános iskolai előkészítőbe jár. Kedveli a nőket.

 

A Medve család:

 

Tim, a Medve (Gyabronka József)

Arianna, a Medve (Kocsis Mariann)

Raymond, a Medve (Földi Tamás)

 

Krinklesac család:

 

Lester Krinklesac (Karácsonyi Zoltán)

Kendra Krystal Krinklesac (Lamboni Anna Yumane)

Ernie Krinklesac (Seszták Szabolcs)

 

Rickter család:

 

Holt Rickter (Seder Gábor)

Mrs. Rickter

 

 

(forrás: wikipedia)

süti beállítások módosítása